Magazijn medewerker Enschede

Aan de slag als magazijn medewerker

Als een kantoor baantje niks voor jou is, is een baan als magazijn medewerker wel iets voor jou. Het is namelijk werk waar je nooit stil zit en er genoeg afwisseling te vinden is. Je bent namelijk organisatorische bezig, maar ook uitvoerend. Je kunt ook aan de slag als magazijnmedewerker in Enschede.

Wat moet je in huis hebben om aan de slag te gaan?

Een van de belangrijkste eigenschappen die je moet hebben: Stressbestendig. Het klinkt allemaal heel mooi, maar je moet wel tegen een stootje kunnen. Er gebeurd namelijk ontzettend veel tegelijk in een magazijn en je moet veel dingen tegelijk doen.

Je hebt voor het werk geen opleiding nodig, maar voor sommige functies zul je werkervaring moeten hebben. Wat ook gelijk een uitdaging is, je kunt je namelijk omhoog werken.

Waar ga je mee bezig?

Als magazijnmedewerker in Enschede zorg jij voor de verbinding tussen klanten en transporteurs. In het magazijn komen goederen binnen, worden ze gecontroleerd, opgeslagen en verwerkt. Om dit allemaal voor elkaar te krijgen moeten medewerkers de handen uit de mouwen steken, maar ook alles administratief goed verwerken. Bij het laden en lossen van vrachtwagens ga je bezig met een heftruck. Op het moment dat je daar geen ervaring mee hebt, kun je hiervoor een certificaat halen. Je mag dus niet meteen aan de slag, maar ook hier zijn er weer doorgroeimogelijkheden.

Je werktijden als magazijnmedewerker

Als magazijn medewerker werk je in ploegendiensten, het werk in een magazijn gaat namelijk 24 uur per dag en 7 dagen in de week door. Welke werktijden je precies gaat draaien ligt er natuurlijk aan waar je aan de slag gaat. Wat wel vast staat is dat er een regelmatig patroon in zit. Bij een bedrijf waar er twee ploegendie4nsten zijn werk je bijvoorbeeld de ene week van 7:00 tot 15:00 en de week ervan van 15:00 tot 23:00. Alleen één ding is zeker, er is werk genoeg.