Extra veiligheid en bescherming bedrijfspand

Bezit jij over een bedrijfspand en ben je op zoek naar een manier om het bedrijfspand extra te beschermen tegen onbevoegden? Dan is een geautomatiseerde schuifpoort misschien de oplossing die jij zoekt. Dit kan een nieuwe poort zijn, maar ook kunnen vele bedrijven jouw bestaande poort elektrisch maken.

Geautomatiseerde schuifpoort

Een geautomatiseerde schuifpoort is een poort die tegenwoordig veelal wordt gebruikt door ondernemers. Het is een zeer veilige oplossing om onbevoegden buiten de deur te houden. Dit soort geautomatiseerde poorten bieden extra veiligheid en bescherming voor jouw bedrijfspand. Naast bescherming zorgt een automatische poort ook voor een professionele uitstraling. De functionaliteit van automatische poorten speelt natuurlijk ook nog een grote rol waarom deze tegenwoordig zo populair zijn. Het is namelijk erg handig dat deze poorten op afstand open en dicht kunnen worden gedaan.

Bestaande poort elektrisch maken

Al een bestaande poort voor jouw bedrijfspand? Geen probleem, vaak kunnen bestaande poorten ook elektrisch gemaakt worden. Uit eigen ervaring raad ik Bertu Toegangstechniek aan. Ik had zelf namelijk al ooit een poort staan voor mijn bedrijfspand. Deze poort wilde ik liever niet laten vervanging, maar toch had ik interesse in een elektrische poort. Uiteindelijk heeft Bertu Toegangstechniek ervoor gezorgd dat de poort die ik al had staan elektrisch werd gemaakt.

Verschillende poorten

Naast schuifpoorten zijn er ook andere poorten die geautomatiseerd kunnen worden. Al deze poorten zijn een populaire optie voor beveiliging en toegangscontrole bij bedrijfspanden en andere locaties. Hieronder staan enkele populaire soorten:

Hefpoorten: Hefpoorten zijn poorten die verticaal omhoog bewegen om toegang te verlenen. Ze zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en bieden een betrouwbare oplossing voor toegangscontrole.

Swingpoorten: Swingpoorten werken op dezelfde manier als gewone deuren en bewegen op en neer om toegang te verlenen. Ze zijn geschikt voor zowel particuliere als commerciële toepassingen en bieden een esthetische oplossing voor toegangscontrole.

Draaipoorten: Draaipoorten werken op dezelfde manier als draaideuren en bieden toegang door middel van een horizontale rotatie. Ze zijn geschikt voor commerciële toepassingen en bieden een efficiënte oplossing voor toegangscontrole.

Sluispoorten: Sluispoorten bestaan uit twee of meer poorten die gelijktijdig open- en dichtgaan om toegang te verlenen. Ze zijn geschikt voor hoog beveiligde locaties en bieden een hoog niveau van beveiliging en controle.