De beste patat en snacks bij deze Cafetaria in Enschede

Ben je op zoek naar de lekkerste patat en snacks in Enschede en omstreken? Zoek dan niet verder en kom naar Cafetaria De Posten! Zij zijn een gezellige snackbar Helmerhoek met verschillende kwalitatieve snacks en frituur hapjes. Bij hen kun je genieten van de meest smaakvolle patat en snacks in de buurt. Of je nu zin hebt in een frikandel speciaal of een portie krokante friet, bij deze snackbar vind je altijd wat je zoekt.

Waarom specifiek deze cafetaria?

Ben je benieuwd waarom je juist voor Cafetaria De Posten moet kiezen als je trek hebt in patat en snacks? Hieronder vind je een aantal goede redenen:

Verse en krokante patat:
De patat wordt altijd vers bereid en is lekker krokant.
Kwalitatief hoogwaardige ingrediënten:
Zij gebruiken alleen de beste ingrediënten voor onze snacks.
Eerlijke en betaalbare prijzen:
Bij Cafetaria De Posten hanteren ze eerlijke en betaalbare prijzen.
Vriendelijke service:
Bij hen krijg je altijd een vriendelijke service, zij staan graag voor je klaar.

Hun specialiteiten

Bij Cafetaria De Posten hebben zij een aantal specialiteiten waar ze met recht trots op zijn. Een aantal van de meest populaire snacks zijn hun burgers, shoarma schotels en kroketten. De Posten Burger is en heerlijke burger met sla, tomaat, kaas en een smakelijke saus. De shoarma schotel is een royale portie shoarma met patat, salade en saus. Hun broodje kroket is een zacht broodje met een warme kroket en met mosterd.

Openingstijden en locatie

Cafetaria De Posten is elke dag geopend vanaf 11 uur ’s ochtends tot 8 uur ’s avonds. Je kunt ze vinden aan de Posten 136 in Enschede, vlakbij Helmerhoek. Deze locatie is gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Bestellen en afhalen van patat en snacks

Bij Cafetaria De Posten kun je op verschillende manieren bestellen en afhalen:
Telefonisch:
Op 053-4777438 om je bestelling door te geven en af te halen.
Online:
Bestel gemakkelijk online via hun website of app en kies voor afhalen.
Ter plaatse:
Kom langs en bestel ter plaatse. Zij zorgen ervoor dat je bestelling snel klaar staat.

Contactgegevens van deze snackbar

Heb je nog vragen over Cafetaria De Posten of hun specialiteiten? Neem dan gerust contact met hen op. Je kunt ze bellen op 053-4777438 of een e-mail sturen naar [email protected]. Je kunt ook het contactformulier invullen op de website.

Ontdek de smaak van Cafetaria De Posten

Zij staan altijd voor je klaar met een glimlach en een heerlijke snack. Kom gezellig bij deze snackbar langs en ontdek waarom Cafetaria De Posten bekend staat om de beste patat en snacks in Enschede en omstreken. Of je nu in de buurt woont of gewoon op bezoek bent, zij zorgen ervoor dat je altijd kunt genieten van heerlijke en krokante frietjes, frikandellen, kroketten en meer!