high tea

De gezelligste 3 high tea locaties in Enschede

Ben je op zoek naar een leuke high tea locatie in Enschede? Dan is er keuze genoeg, maar wij helpen je graag met het maken van een keuze voor een leuke high tea locatie in deze mooie stad. Hieronder de gezelligste 3 high tea locaties in Enschede.

Le Pompidou

In Enschede-Zuid is Le Pompidou in een mooi park gelegen. Je kunt er genieten van een heerlijk bakje koffie of thee op het terras, lunch- of dinergerechten of een heerlijk high tea. Vanaf 19.50 euro per persoon geniet je al van een heerlijke high tea, waarin luxe hartige en zoete hapjes afgewisseld worden met heerlijke theesoorten. Ben je dus iemand die houdt van een veelzijdige high tea? Dan is de high tea bij Le Pompidou een echte aanrader! Le Pompidou is gesloten op maandag. Reserveren voor een high tea is noodzakelijk.

Fletcher hotel restaurant de Broeierd

In de brasserie van Fletcher hotel restaurant de Broeierd kun je naast het genieten van een heerlijke overnachting, ontbijt, lunch en diner, ook genieten van een heerlijke high tea. Gezellig bijkletsen met een vriendin of familielid onder het genot van diverse zoete- en hartige hapjes? Vanaf 32.50 euro kun je een high tea reserveren bij deze leuke brasserie in het Fletcher hotel, gelegen naast het FC Twente stadion in Enschede. Deze brasserie is dagelijks geopend en reserveren voor een high tea is noodzakelijk. 

Flair Maison

Genieten van een heerlijke high tea in Enschede op een te gekke, hippe locatie? Reserveer dan een heerlijke high tea bij Flair Maison. De high tea wordt geserveerd in een boetiek, waarin je heerlijk plaats kunt nemen op de pluche roze banken, maar ook rond kunt neuzen tussen de trendy woonaccessoires. Wil jij graag genieten van een vegan high tea? Ook dat is mogelijk bij Flair Maison. Deze high tea locatie is maandag en dinsdag gesloten en reserveren voor een high tea is noodzakelijk. 

Genoten van een heerlijke high tea in Enschede en op zoek naar high tea locaties in een andere stad voor de volgende keer? Kijk dan voor andere locaties op HighTea.nl voor leuke high tea locaties in andere steden.