Logo bedrukken

Eigen logo  bedrukken

Je wilt graag herkenbaar zijn als bedrijf. Dit kan op de zaak zijn of op bijvoorbeeld een evenement. Een goede manier om dit te doen is je logo bedrukken op kleding. Op die manier komen mensen meteen in aanraking met je logo en zullen ze je bedrijf ook sneller herkennen. Dit geeft bij mensen vaak een vertrouwd gevoel.

Keuzes

Het bedrukken van je logo kan op vele verschillende manieren. Het ligt er alleen aan wat voor budget je wilt uitgeven aan het bedrukken van de kleding. Is het bijvoorbeeld maar 1 shirt, dan is de prijs vaak iets hoger. Kies je ervoor om meerdere shirts te bedrukken dan gaat de prijs per shirt naar beneden. Naast de hoeveelheid is ook de grootte en hoe vaak je het logo wil laten bedrukken. Je kunt je logo klein, groot of op meerdere plekken laten drukken.

Naast de variaties op logo/tekst kun je ook nog verschillende kleding stukken kiezen. Sta je bijvoorbeeld op een beurs buiten. Dan is het misschien handig om voor een sweater of een jasje te kiezen. Zorg ervoor dat je personeel of jezelf niet voor verassingen komt te staan. Het zou jammer zijn als je een T-shirt hebt laten bedrukken, maar je de hele dag een jas aan hebt. Dan ziet niemand natuurlijk je logo.

Advies

Je kunt je voorstellen dat de wensen voor iedereen anders zijn. Om zeker te zijn of alles goed is aangeleverd, kun je het beste contact opnemen met de drukker. Dan kun je samen het aangeleverde bestand doornemen en weet je zeker dat alles er goed uit ziet. Weet je niet zo goed of je de juiste keuzes hebt gemaakt? De drukker bedrukt elke dag kleding en heeft hier veel verstand van. Hij zou je eventueel advies kunnen geven op welke plek je het logo het beste kunt laten drukken.