Geniet van luxe gerechten en heerlijke wijnen!

Overal in Nederland is er genoeg keuze om uiteten te gaan. Betaalbaar, uitgebreid, een snelle hap, er is voldoende keuze. Voor iedereen die houdt van luxe, culinair en chique is bij Bistro Bruut op het juiste adres. Bistro Bruut is een restaurant in Enschede centrum waar iedereen warm wordt ontvangen door het personeel. Bij binnenkomst merk je al dat je culinair wordt verrast!

De menukaart

Bij Bistro Bruut worden vooral klassieke a la carte gerechten uit de Franse keuken geserveerd. Hier kun je kiezen uit een 4- 5- of 6-gangen menu. Het begin van de culinaire reis bij Bistro Bruut wordt gestart met een heerlijke aperitief. De chef en zijn team zorgen ervoor dat iedereen culinair verrast wordt, elke keer als ze bij Bistro Bruut eten. Gedurende het menu wordt je verrast met verse seizoensproducten die zoveel mogelijk wegkomen van lokale bedrijven.

Nagenieten in de sfeervolle wijn bar

Bistro Bruut heeft naast hun culinaire eetgelegenheid ook een sfeervolle wijn bar. In de wijn bar kunnen jullie nog de hele avond nagenieten onder het genot van heerlijke wijnen en Franse kazen. Bistro Bruut kunnen gasten kennis maken met meer dan 100 verschillende wijnen met ieder hun eigen unieke verhaal.

High Wine

Bij wijn bar Bruut kun je ook terecht voor een heerlijke High Wine. Hier kun je met vrienden, familie of collega’s genieten van kleine gerechtjes met daar bijpassende wijnen. Dit is een soort wijnproeverij maar dan in een ander jasje. Als jullie het leuk vinden worden er over de wijn verteld door één van de wijnkenners van Bistro Bruut. Deze High Wine komt standaard in drie gangen.

Zin in om een avondje culinair verrast te worden bij Bistro Bruut? Reserveer en kom langs in het hartje centrum van Enschede. Voor vragen kun je ook contact opnemen met Bistro Bruut.