MSG Koeriers

Voor logistieke oplossingen op maat ben je bij MSG Logistics op het juiste adres. Met hun ruime ervaring en grote koeriersnetwerken verzorgen zij reguliere- en spoedritten door heel Nederland. De koeriers kunnen de zending binnen 45 minuten bij je ophalen en vervoeren het naar de gewenste bestemming. De bezorgers rijden vaste routes voor de opdrachtgevers, zodat de koeriers goed zijn afgestemd op de wensen van de opdrachtgever. MSG is dè koerier in Enschede!

logistieke ontzorging

Door de haalservice van MSG kun je op het meest gunstige moment je pakketten en overige zendingen laten ophalen op een locatie naar keuze. Daarnaast is het ook mogelijk om het ophalen van pakketten op vaste momenten te realiseren. Verder biedt MSG de mogelijkheid van nachtdistributie, bijvoorbeeld voor het aanvullen van voorraden of het leveren van productiemiddelen. Hierdoor biedt MSG totale logistieke ontzorging voor bedrijven.

Groene koerier

MSG is een groene koerier. Dit komt doordat zij lokale adressen langsgaan met hun eigen fietsen en verder alleen rijden met 100% elektrische bussen. Hierdoor stoten zij minder uitlaatgassen uit, waardoor ze milieubewust bezig zijn. Door gebruik te maken van de koeriersdiensten van een groene koerier is niet alleen de koerier milieuvriendelijk, maar jij ook.

Spoedkoerier

Een spoedkoerier zorgt, zoals je al kunt raden, voor een snelle levering van jouw pakketten. Ook MSG verzorgt spoedritten door het hele land. De meeste spoedkoeriers leveren alleen jouw pakketten tijdens de spoedlevering. Hierdoor kunnen ze direct naar het adres van jouw levering, zonder tussentijds andere pakketten af te moeten leveren. Hierdoor bieden ze een extra snelle levering. MSG is 24/7 bereikbaar voor een spoedrit.