Snel en gemakkelijk een recht gebit met een onzichtbare beugel!

Ontevredenheid over ons gebit komt vaak voor. We wensen vaak dat onze tanden iets rechter naast elkaar staan. Een beugel kan je hierbij helpen. Niet iedereen zit te wachten op een metalen beugel. Dit kan gelukkig anders met een transparante beugel die je niet ziet als je hem in hebt. Wil je meer weten over deze onzichtbare beugel? Lees dan verder!

Hoe werkt de onzichtbare beugel?

Met de onzichtbare beugel worden tanden snel en gemakkelijk recht gezet. Deze beugel is geschikt voor zowel voor tieners als volwassen. De transparante beugel wordt speciaal op maat gemaakt. De behandeling bestaat uit een reeks uitneembare bitjes (aligners). Iedere twee weken moet je van aligner wisselen vervang je de aligner door een nieuwe aligner die net iets verschilt van de vorige.  Stap voor stap zorgen de aligners ervoor dat je tanden in de gewenste positie komen te staan.

De voordelen van een onzichtbare beugel

Vergeleken met een metalen beugel brengt de onzichtbare beugel vele voordelen met zich mee. Het grootste voordeel voor de meeste mensen is dat hij nauwelijks is te zien als je hem in hebt. Dit zorgt ervoor dat je niet meer onzeker hoeft te zijn om het dragen van een beugel. De gehele behandeling duurt gemiddeld korter dan bij een metalen beugel. Als je de aligner zoals het hoort ongeveer 21 uur per dag in hebt, dan duurt de behandeling korter dan een metalen beugel. Heb je hem minder lang in dan kan het zijn dat de behandeling langer duurt. Verder is de onzichtbare beugel comfortabel, betaalbaar, uitneembaar en voor alle leeftijden.

Vraag om advies bij de tandarts!

Mocht je meer informatie over de inzichtbare beugel willen? Raadpleeg dan jouw tandarts of orthodontist over deze onzichtbare beugel. Zij kunnen kijken of de onzichtbare beugel de juiste oplossing is voor jouw gebit. Zelf heb ik bij een tandarts in Enschede informatie gekregen over deze beugel. Uiteindelijk was dit een hele goed oplossing voor mijn droomgebit!